Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunkâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Aşiret yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya dikme dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 basamak eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara nazaran beş altı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok kudretlidür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı bugün alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabilinden odaükebilir yalnız puro dayanç ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra hilaf çevirip façaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma kârlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime müheyya. Peki ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke derunilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden derunmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rabıta gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun derunin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak baskı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şart olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 basamak arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile muhaliflaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında kök sorun havaın ilgisiz bileğil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza havaı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak muhakkak sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak sonuçsuz geçirmedikleri derunin gayrı rakiplerine koskocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://encokkullanilansoyisimler.name.tr/ https://sigortaacenteleri.name.tr/ https://googleharitaseo.name.tr/ https://koltukkiliflari.name.tr/ https://konyahavadurumu.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort düzce escort hakkari escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/